یکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۳

مطالبه از دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر/۱۹

تأکید بر اهمال کاری مدیران در عدم تولید آثار انقلابی و استراتژیک/ مهام: سینما سرشار از فیلم های نازل، سبک و مبتذل شده است

علی مهام

سینماپرس: علی مهام تهیه کننده سینما و تلویزیون در آستانه برگزاری سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر گفت: شاید برخی افراد به این نتیجه رسیده اند که سینما نیاز به آثاری انقلابی ندارد، متأسفانه خانه از پای بست ویران است و مشکل اصلی ما سیاست گذارانی هستند که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور دارند اما در برنامه ها و سیاست های شان تدبیری برای تولید آثار ارزشی و انقلابی ندارند.

تهیه کننده فیلم سینمایی «نیما یوشیج» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: اصولاً دست اندرکاران برگزاری جشنواره فیلم هایی که در یک سال تولید شده را گزینش کرده و آن ها را در جشنواره به نمایش در می آوردند اما زمانی که فیلمی استراتژیک تولید نشده و مسئولان حمایتی از این گونه آثار نکرده اند نمی توان از برگزارکنندگان جشنواره این انتظار را داشت که در این رویداد فیلم های انقلابی به نمایش بگذارند چرا که چنین آثاری وجود ندارد.

وی با تأکید بر وضعیت بغرنج امروز سینمای کشور اظهار داشت: سینمای ما سرشار از فیلم های نازل و سبک و مبتذل شده و حتی اسامی فیلم های مان عجیب و غریب شده اند؛ همه این ها از بی سیاستی و بی برنامگی مدیران فرهنگی و سینمایی است؛ واقعاً عنوانی مانند «کلمبوس» چه معنایی دارد و چرا یک فیلم باید با این اسامی عجیب تولید شود؟ واقعاً آقایان در وزارت ارشاد چه کار می کنند و چرا نظارتی بر روی این اتفاقات ندارند؟

مهام خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی دستاوردی بسیار بزرگ برای یکایک مردم کشور ما است و این وظیفه یکایک مسئولان و مدیران سینمایی و فرهنگی است که دل شان برای این انقلاب بتپد و نگذارند دستاوردهای انقلابی به یغما رفته و عظمت آن مشمول مرور زمان شده و به فراموشی سپرده شود. حوزه فرهنگ و هنر نیازمند تولید آثار استراتژیک ارزشی است و به خصوص سینما نیاز جدی به این گونه آثار دارد.

تهیه کننده سریال تلویزیونی «حانیه» تأکید کرد: این وظیفه مسئولان وزارت ارشاد و سازمان سینمایی است که بسترسازی مناسبی فراهم آوردند و از هنرمندان متعهد، ولایی و دغدغه مند کشورمان برای تولید آثار ارزشی، استراتژیک و انقلابی حمایت کنند تا ما بتوانیم در جشنواره فیلم فجر که یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی کشور و مهمترین رویداد سینمایی کشور است آثاری را عرضه کنیم که به نفع نظام و کشورمان باشد نه در ضدیت با آن ها!

این سینماگر در خاتمه این گفتگو افزود: سال گذشته در جشنواره فیلم فجر جز چند فیلم معدود مانند «به وقت شام»، «سرو زیرآب» و «امپراطور جهنم» که جزو آثار استراتژیک و ارزشی و ملی بودند ما فیلم خوب دیگری را شاهد نبودیم و این اتفاق برای جشنواره فیلم فجر که نماد انقلاب اسلامی است و عنوان «فجر» را با خود به همراه می کشد بسیار دردآور و ناراحت کننده است.

اخبار مرتبط

نظرات

  • ۱۳۹۷/۱۱/۰۷ - ۱۷:۴۳
    0 1
    حالا چون فیلم نداری بقیه فیلمها مزخرفند؟

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.